fbpx

Gratis Organizing Boost sessie

Wil je graag kennismaken en kijken wat ik voor jou kan betekenen? Plan dan een gratis en geheel vrijblijvende ‘Organizing Boost’ sessie met mij in.

Tijdens deze ‘Organizing Boost’ hebben we een half uur contact d.m.v. videobellen. Jij vertelt me waar je momenteel tegenaan loopt en ik kan meteen met je meekijken.

In dat half uur zal ik jou een aantal vragen stellen over o.a. jouw organizing stijl, je doel(en) en je uitdagingen en valkuilen. Zo brengen we jouw hulpvraag zo duidelijk mogelijk in kaart. 

Je ontvangt al meteen tijdens deze sessie persoonlijke, praktische tips die je direct kunt gaan toepassen. 

Petra Niesten Professional Organizer Opruimcoach

Kun jij wel een ‘Organizing Boost’ gebruiken?

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van situaties waarbij ik jou kan helpen met een Organizing Boost:

  • Je weet even niet meer waar je moet beginnen bij je ontplofte woonkamer.
  • Je kunt wel wat hulp gebruiken bij je uitpuilende kledingkast.
  • Je krijgt je kinderen maar niet aan het opruimen. 
  • Je komt chronisch tijd tekort. 
  • Je hebt chronisch ruimte gebrek.
  • Je hebt behoefte aan structuur en overzicht in je leven maar het lukt je niet om dit zelf aan te brengen. 
  • Je mailbox loopt over.
  • Je vindt het moeilijk om je administratie op orde te houden.

Wat anderen zeggen over de Organizing Boost sessie: 

“Naar aanleiding van onze afspraak ben ik aan de slag gegaan met de herindeling van mijn mappen in mijn inbox. Dit is goed gelukt! De sessie heeft mij zeker geholpen en aangezet tot ‘actie’. Bedankt voor de online sessie en jouw adviezen.”

Joke

” Tijdens een boost van Petra heb ik veel tips en tools gekregen over het poetsen, opruimen en bijhouden van het huis. Naast een gezellig gesprek heb ik echt handvatten gekregen om aan de slag te gaan, helemaal super!”

Myrthe

Vind je het spannend om hulp in te schakelen? En durf je niet zo goed?

Ik weet het, hulp vragen is spannend. Het kan voelen als falen, want opruimen en organiseren dat moet iedereen toch kunnen? Eigenlijk schaam je je gewoon. Want als je alle social media moet geloven, heeft iedereen z’n leven perfect op orde en is het dus heel raar wanneer het jou niet lukt…

Totale onzin! Niet iedereen is van nature een opruim- en organiseer talent. Als dat wel zo zou zijn, hoe kan het dan dat er zoveel programma’s en boeken verschijnen over dit onderwerp? En dat het aantal professional organizers wereldwijd blijft groeien? Het is gewoon een feit dat heel veel moeders worstelen met opruimen, plannen en organiseren. Alleen laten we die kant niet zien op Instagram en Facebook. En dat is eigenlijk best jammer. 

Er lijkt wel een taboe te zitten op het inschakelen van een professional organizer. Veel mensen denken dat het inhuren van een opruimcoach alleen iets is voor echte ‘hoarders’ (mensen met verzameldwang). Dus als mensen erachter komen dat jij een opruimcoach inschakelt… wat zullen ze dan wel niet van jou denken? Dit stukje taboe en schaamte zie je ook terug bij de reviews op mijn website: veel cliënten vragen mij om alleen hun voornaam te vermelden. Ze blijven liever anoniem dan dat ze toegeven aan de buitenwereld dat ze hulp nodig hadden van een opruimcoach. En natuurlijk respecteer ik dat, maar het zou niet nodig moeten zijn.

Als jij hulp nodig hebt bij opruimen en organiseren, moet je dat gewoon kunnen zeggen. Het inhuren van een opruimcoach zou net zo normaal moeten zijn als het inhuren van een huishoudster, makelaar of personal trainer. Allemaal mensen die jou helpen met iets wat jou in je eentje, om wat voor reden dan ook, niet lukt.   

Mijn advies:

“Gun jezelf een opgeruimd huis en een georganiseerder leven. Vraag om hulp. Huur een professional organizer in en heb schijt aan wat anderen daar van zouden kunnen denken.”

Wat jouw organizing vraag ook is, ik wil je er graag bij helpen!

Twijfel niet langer en meld je vandaag nog aan voor een gratis en geheel vrijblijvende ‘Organizing Boost’ sessie van 30 minuten.

Je kunt de sessie direct zelf inplannen via deze link naar mijn agenda. Zie je daar geen geschikt tijdstip staan? 

Meld je dan aan via onderstaand formulier. Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen voor het inplannen van de sessie. 

Aanmelden voor gratis 'Organizing Boost' sessie van 30 minuten

9 + 13 =

Jouw gegevens worden vertrouwelijk behandeld zoals beschreven in de Privacy verklaring

Pin It on Pinterest

Share This