fbpx

1-op-1 Virtual Organizing

Wil jij meer rust en overzicht in je leven?

Een betere balans tussen werk en gezin?

Je huis eindelijk eens goed opruimen?

Je overvolle mailbox onder controle krijgen?

Ben jij gemotiveerd om je organizing doelen te bereiken?

Wil je graag individueel begeleid worden door een Professional Organizer?

Ik ga graag 1-op-1 met jou aan de slag!

Zo werkt het:

We plannen eerst een Organizing Boost sessie in van 30 minuten. Tijdens deze sessie maken we gebruik van videobellen (Bijv. via Skype, Zoom of Whatsapp) zodat je mij meteen jouw ruimte(s) kan laten zien. Ik zal je een aantal vragen stellen over jouw organizing stijl, je doel(en) en je uitdagingen en valkuilen. Zo brengen we jouw organizing vraag duidelijk in kaart en kunnen we bepalen op welke manier je het beste geholpen kunt worden.

Is er aan beide kanten een klik, dan maken we een afspraak voor de eerste virtual organizing sessie. We spreken af hoe het virtuele contact zal verlopen en we maken afspraken over tussentijds contact, de betaling en de voorwaarden van overeenkomst, zodat alles duidelijk is.

gratis virtual organizing boost sessie

Tijdens de sessies maak je gebruik van je smartphone, tablet of laptop om mij je ruimte te laten zien. Ik maak een actieplan en geef je tips en advies over hoe je die ruimte het beste kunt aanpakken. De sessies duren 1 uur. Ik oordeel niet en geef je de support die je nodig hebt om jouw organizing doel te bereiken. Aan het einde van dat uur bespreken we je huiswerk voor de tussenliggende periode tot onze volgende afspraak. De volgende afspraak plannen we ook meteen in.

Tussen de sessies door ontvang je e-mail support en huiswerk om jouw organizing project succesvol af te kunnen ronden.
Het aantal sessies en de hoeveelheid tijd die nodig is, is afhankelijk van de grootte van je project en hoeveel tijd je er tussen de sessies door aan kunt besteden.

Als je project is afgerond, sluiten we af met een evaluatie.

Wil jij 1-op-1 met mij aan de slag?

Vraag dan nu vrijblijvend een gratis Organizing Boost sessie aan van 30 minuten
Ja, dat wil ik!

Pin It on Pinterest

Share This